Ooit gedacht: 'Het gaat me nooit lukken gezond en gelukkig te leven?

Ik wel. En dat voelt verdomde oneerlijk. Het frustreert en maakt je onzeker. Je vraagt je af: ‘Waarom kan iedereen – althans, zo lijkt het – álles eten zonder een gram aan te komen en ik niet? Hoezo kan iedereen – althans, zo lijkt het – alle ballen hoog houden zonder in te storten en ik niet? En hoe kan iedereen – althans, zo lijkt het – letterlijk en figuurlijk goed in hun vel zitten en ik niet?’

online afvalprogramma

Het zijn vragen die ik mezelf jarenlang heb gesteld...

Zo vaak zelfs, dat ik mezelf verloor. Dag in dag uit was ik op zoek naar balans tussen gezondheid en geluk. Zonder succes. Ik volgde tal van diëten die te lang duurde, ingewikkeld in elkaar zaten en voor een continue strijd in m’n hoofd zorgde. Het resultaat van die zoektocht naar een gezondere en gelukkigere versie van mezelf was spijkerhard: een burn-out. En dat? Dat help ik je voorkomen.

Hi! Ik ben Jaimy Strik

En het is mijn missie om te voorkomen dat jij niet zo diep in de put raakt als dat ik deed in 2015. Als ik de afgelopen jaren – niet alleen vanuit mijn eigen ervaring, maar ook door mijn werk als hypnocoach – een ding heb geleerd is het namelijk hoe je gezond en gelukkig wordt zónder jezelf te verliezen. En geloof me: daar heb je niet enkel een gezond voedingspatroon voor nodig. De keren dat ik mijn streefgewicht met vlag en wimpel behaalde, voelde ik me namelijk nog steeds niet gelukkig.

Een gezond en gelukkig leven is zoveel meer dan het volgen van een dieet waarin je jezelf beperkt van alles waar je geluk uithaalt. Het gaat om het aanpakken van je onderbewuste zodat je weet waardoor je niet afvalt en nog belangrijker: zodat je erachter komt wat je nodig hebt om wél die kilo’s te verliezen. En dus help ik je – met mijn BESEM-methode – bij het complete plaatje. We pakken gedachten aan die je vooruitgang tot nu toe altijd dwarsbomen en creëren een leefstijl die je gezond laat genieten zodat je met energie en zekerheid kunt leven.

Mijn naam is Jaimy Strik. En ik ben no-nonsense hypnocoach
hypnocoach Jaimy Strik in gesprek met een klant, die zij helpt met afvallen.

De BESEM-methode

Voor welk traject je ook besluit te gaan, je zal áltijd de BESEM-methode volgen. De afgelopen vier jaar heeft deze methode maar liefst 350 vrouwen geholpen naar een fitter lijf en sterker koppie. Met deze unieke en bewezen methode – die ik vanuit mijn ervaring als hypnocoach heb ontwikkeld – gaan we aan de slag met vijf pijlers zodat je kilo’s gaat verliezen en weer energiek en zelfverzekerd wordt.

BESEM-methode bewegen

Bewegen

BESEM-methode eten

Eten

BESEM-methode slapen

Slapen

BESEM-methode energie

Energie

BESEM-methode mindset

Mindset

Ohja, nog even dit...

Ik geloof niet in ellenlange trajecten vol met restricties en ingewikkeldheden. Waar ik dan wel in geloof? In jou en in mijn unieke afvalmethode die ik heb ontwikkeld vanuit mijn jarenlange ervaring als hypnocoach. Het is namelijk niet moeilijk om bevrijd te worden van je belemmeringen zodat je weer lekker in je vel gaat zitten.

Mocht je het idee hebben dat je – door mijn succesvolle BESEM-methode – zonder al te veel moeite afvalt, zit je mis. Als we een betere versie van onszelf zouden worden zonder er wat voor te doen, waren we allang perfect. En juist, dat zijn we niet. Jij niet, ik niet.

‘It’s my way, or the highway’, zeg ik regelmatig en dus werkt mijn BESEM-methode enkel en alleen als je bereid bent de bezem door je leven te halen en mijn handvatten met open armen wilt ontvangen. Verwacht geen halfbakken werk van mij, dan doe ik dat ook niet van jou. We gaan voor een complete aanpak waarbij ik niet schroom je zo nu en dan een schop onder je kont te geven. Alleen zo kun je na al die jaren van dromen weer in die ene spijkerbroek passen, op gewicht blijven en vol energie en zelfvertrouwen door het leven gaan.

Jaimy strik hypnocoach
Levensstijl veranderen
Aanhalingstekens

Tie your hapiness

Letterlijk vertaald: strik je geluk. Dat ik die leus regelmatig gebruik, is uiteraard niet zonder reden. Het is mijn missie dat jij je geluk – of dat nou is door die overtollige kilo’s kwijt te raken of door een sterke mindset te ontwikkelen – weer gaat strikken. Zodat je weer geniet van het leven en jezelf. En dat strikken? Dat is gelijk een mooi bruggetje naar mijn naam Jaimy Strik. Het cirkeltje voelt met ‘Tie your happiness’ dan ook helemaal rond.

Over Jaimy Strik

in 't kort

  • Is NLP-en hypnocoach
  • Runt een hypnotherapiepraktijk ‘Strik je geluk’
  • Blijft zichzelf continu ontwikkelen door het volgen van diverse opleidingen
  • Heeft al meer dan 600 cliënten op weg geholpen naar minder gedoe en meer vrijheid
  • Gunt het iedere vrouw alles uit het leven te halen
Aanhalingstekens zwart

Lieve woorden van mijn collega Marion Roelofs