Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Gratis blogs

In mijn gratis blogs en mp3’s lees en beluister je alles wat je wil weten om letterlijk en figuurlijk lekker in je vel te zitten.

online afvallen

Benieuwd waarom het je niet lukt om af te vallen?

In mijn nieuwste e-book lees je welke drie hypnoses jouw afvalproces tegenhouden én hoe je die blokkades kunt doorbreken.

Jaimy Strik E-book - de 3 eye-openers waarom jij niet blijvens afvalt

Blogs

Jaimy Strik - Afvallen onder begeleiding - gezonde alternatieven - Gezond naar ongezond

Net zo lekker: 7 x gezonde alternatieven voor niet zo gezond voedsel

Je hoeft de supermarkt maar in te lopen en de lekkere snacks vliegen je om de oren. Niet gek dus dat het lastig is om de verleiding te weerstaan. Ik bedoel: wie is er nou niet dol op chips, ijs of een klodder mayonaise? Juist en dus moeten we daar vooral van blijven genieten. Maar dan wel op een gezondere manier. In dit blog deel ik daarom 7 gezonde alternatieven voor niet zo gezond voedsel. 

Lees verder »
gezond afvallen

Hoe val je op een gezonde en verantwoorde manier af? 5 x gouden tips!

Je kent ze vast wel: diëten waarmee je amper calorieën binnenkrijgt en vooral leeft op shakes, smoothies of bladgroenten. En hoewel ze ervoor zorgen dat je binnen mum van tijd kilo’s verliest, is deze manier van afvallen ontzettend ongezond. Je krijgt niet alle voedingswaarden binnen die je lijf nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren. Het is dan ook heel belangrijk om op een verantwoorde manier af te vallen. Maar hoe doe je dat, gezond afvallen?

Lees verder »
verleidingen weerstaan

Verleidingen weerstaan is lastig, maar met deze gouden tips gaat ‘t je lukken (zelfs tijdens de feestdagen)

Verleidingen weerstaan… het is zo nu en dan verdomde moeilijk. Al helemaal tijdens de feestmaand december. De pepernoten vliegen je om de oren, de chocoladeletters kijken je aan en de banketstaven roepen nog nét niet je naam. Kortom: het wordt ons ook niet makkelijk gemaakt, maar dat betekent natuurlijk niet dat we ons aan de verleidingen moeten overgeven. In dit blog behandel ik daarom vijf gouden tips waarmee je iedere verleiding kan weerstaan. Zélfs tijdens Sinterklaas en Kerst.

Lees verder »

Klaar voor voor een gezond leven zonder restricties?

Ik ben er voor al de vragen die je hebt!