Benieuwd hoe ik je kan helpen?

In mijn gratis blogs en mp3’s lees en beluister je alles wat je wil weten om letterlijk en figuurlijk lekker in je vel te zitten.
online afvallen

Benieuwd waarom het je niet lukt om af te vallen?

In mijn nieuwste e-book lees je welke drie hypnoses jouw afvalproces tegenhouden én hoe je die blokkades kunt doorbreken.

Jaimy Strik E-book - de 3 eye-openers waarom jij niet blijvens afvalt

Blogs

ervaringen afvallen hypnose

Hoe ervaren mensen afvallen onder hypnose? Een greep uit de reacties!

Als hypnocoach ben ik natuurlijk allesbehalve onpartijdig als het gaat om de resultaten van hypnose. Vanuit mijn ervaring met cliënten weet ik dat afvallen onder hypnose effect heeft, maar ik begrijp best dat ervaringen van bekende Nederlanders en ervaringsdeskundigen meer zeggen. En dus deel ik in dit blog diverse ervaringen over afvallen met hypnose van BN’ers: van Fajah Lourens tot Hannelore Zwitserlood. Ik hoop je op die manier een eerlijke en brede kijk te geven op afvallen onder hypnose. 

Lees verder »
gezonde alternatieven

Net zo lekker: 7 x gezonde alternatieven voor niet zo gezond voedsel

Je hoeft de supermarkt maar in te lopen en de lekkere snacks vliegen je om de oren. Niet gek dus dat het lastig is om de verleiding te weerstaan. Ik bedoel: wie is er nou niet dol op chips, ijs of een klodder mayonaise? Juist en dus moeten we daar vooral van blijven genieten. Maar dan wel op een gezondere manier. In dit blog deel ik daarom 7 gezonde alternatieven voor niet zo gezond voedsel. 

Lees verder »

Klaar voor voor een gezond leven zonder restricties?

Ik ben er voor al de vragen die je hebt!