Benieuwd hoe ik je kan helpen?

In mijn gratis blogs en mp3’s lees en beluister je alles wat je wil weten om letterlijk en figuurlijk lekker in je vel te zitten.
online afvallen

Benieuwd waarom het je niet lukt om af te vallen?

In mijn nieuwste e-book lees je welke drie hypnoses jouw afvalproces tegenhouden én hoe je die blokkades kunt doorbreken.

Jaimy Strik E-book - de 3 eye-openers waarom jij niet blijvens afvalt

Blogs

besem methode

Eén kilo per week afvallen mét een iJzersterke mindset en vol vertrouwen? Maak kennis met mijn BESEM-methode

Wie mij al een tijdje volgt, heeft de term ‘BESEM-methode’ vast wel eens voorbij zien komen. En dat is niet gek. Vanuit mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van vrouwen in hun afvalreis, ontwikkelde ik een aantal jaar geleden de BESEM-methode. Een methode waarmee je werkt aan je algehele fysieke en mentale gesteldheid zodat je met gemak één kilo per week afvalt én je streefgewicht behoudt. Nieuwsgierig? In dit blog vertel ik er alles over.

Lees verder »
ervaringen afvallen hypnose

Hoe ervaren mensen afvallen onder hypnose? Een greep uit de reacties!

Als hypnocoach ben ik natuurlijk allesbehalve onpartijdig als het gaat om de resultaten van hypnose. Vanuit mijn ervaring met cliënten weet ik dat afvallen onder hypnose effect heeft, maar ik begrijp best dat ervaringen van bekende Nederlanders en ervaringsdeskundigen meer zeggen. En dus deel ik in dit blog diverse ervaringen over afvallen met hypnose van BN’ers: van Fajah Lourens tot Hannelore Zwitserlood. Ik hoop je op die manier een eerlijke en brede kijk te geven op afvallen onder hypnose. 

Lees verder »
gezonde alternatieven

Net zo lekker: 7 x gezonde alternatieven voor niet zo gezond voedsel

Je hoeft de supermarkt maar in te lopen en de lekkere snacks vliegen je om de oren. Niet gek dus dat het lastig is om de verleiding te weerstaan. Ik bedoel: wie is er nou niet dol op chips, ijs of een klodder mayonaise? Juist en dus moeten we daar vooral van blijven genieten. Maar dan wel op een gezondere manier. In dit blog deel ik daarom 7 gezonde alternatieven voor niet zo gezond voedsel. 

Lees verder »
gezond afvallen

Hoe val je op een gezonde en verantwoorde manier af? 5 x gouden tips!

Je kent ze vast wel: diëten waarmee je amper calorieën binnenkrijgt en vooral leeft op shakes, smoothies of bladgroenten. En hoewel ze ervoor zorgen dat je binnen mum van tijd kilo’s verliest, is deze manier van afvallen ontzettend ongezond. Je krijgt niet alle voedingswaarden binnen die je lijf nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren. Het is dan ook heel belangrijk om op een verantwoorde manier af te vallen. Maar hoe doe je dat, gezond afvallen?

Lees verder »

Klaar voor voor een gezond leven zonder restricties?

Ik ben er voor al de vragen die je hebt!