Hoe ervaren mensen afvallen onder hypnose? Een greep uit de reacties!

ervaringen afvallen hypnose

Als hypnocoach ben ik natuurlijk allesbehalve onpartijdig als het gaat om de resultaten van hypnose. Vanuit mijn ervaring met cliënten weet ik dat afvallen onder hypnose effect heeft, maar ik begrijp best dat ervaringen van bekende Nederlanders en ervaringsdeskundigen meer zeggen. En dus deel ik in dit blog diverse ervaringen over afvallen met hypnose van BN’ers: van Fajah Lourens tot Hannelore Zwitserlood. Ik hoop je op die manier een eerlijke en brede kijk te geven op afvallen onder hypnose. 

Afvallen onder hypnose

Voordat ik diverse ervaringen met jullie deel, lijkt het me goed eerst te vertellen hoe afvallen onder hypnose nou precies werkt. Ik schreef er al eerder een uitgebreide blog over – die lees je hier – maar ik zal er nog even kort op ingaan. Daarvoor moeten we beginnen bij je onderbewustzijn. 96 % van wat je doet en denkt ligt in ons onderbewustzijn, de overige 4 % in ons bewustzijn. 

96 % is dus opgeslagen in je onderbewuste. Dat betekent dat als je wilt afvallen, je een groot gedeelte onbewust doet. Het gevolg? Je kan nog zo vastberaden zijn om kilo’s kwijt te raken, als je je onderbewuste niet aanpakt zul je vroeg of laat vervallen in oude eetgewoontes. 

Dat is exact wat je aanpakt met hypnose. Als hypnocoach breng ik je in een kunstmatig opgewekte trance waarin je vatbaarder bent voor suggesties die vervolgens weer worden vastgelegd in je onderbewuste. Met hypnose is het dan ook mogelijk om tot je onderbewustzijn door te dringen waardoor je bepaalde denkpatronen, vastgeroeste emoties en slechte gewoontes kunt doorbreken en veranderen. Met hypnose pak je dan ook – in tegenstelling tot strikte diëten – de oorzaak van jouw probleem aan waardoor je niet langer terug zal vallen op je streefgewicht en voorgoed lekker in je vel zit. 

Wil je meer lezen over ervaringen afvallen hypnose? Dat kan hier.  

Ervaringen afvallen hypnose

Goed, nu je weet wat afvallen onder hypnose inhoudt, is het tijd voor de ervaringen. Want hoe is het nou om af te vallen onder hypnose? En voor welk resultaat zorgt het? Hieronder deel ik een aantal ervaringen van BN’ers en mijn eigen cliënten. 

Fajah Lourens

De Nederlandse fitnessgoeroe Fajah Lourens drinkt nadat ze aan de slag is gegaan met hypnose, niet meer iedere dag. En minderen met alcohol? Dat is goed voor de lijn!

Hannelore Zwitserlood

Ook presentatrice Hannelore Zwitserlood deelde onlangs haar ervaring met afvallen met hypnose. In onderstaand bericht op Instagram zegt ze daarover het volgende: 

Melisa Schaufeli

In het programma ‘Andy & Melisa’ zie je hoe Melisa Schaufeli langsgaat bij een hypnotherapeut om een aantal kilo af te vallen. Benieuwd naar haar ervaring? Bekijk dan onderstaande video. 

Mijn cliënten

Uiteraard heb ik ook even aan mijn cliënten gevraagd wat hun ervaring is met afvallen onder hypnose. Hieronder deel ik een aantal van hun reacties. 

Hanneke – ‘In een huiselijke sfeer weet Jaimy je direct op je gemak te stellen. Ik heb onder hypnose een maagband laten plaatsen en na de eerste behandeling had ik al geen behoefte meer aan zoet en chocolade. Dat had ik nog nooit gehad! Tijdens de gesprekken met Jaimy wist ik steeds weer meer tot diegene te komen die ik eigenlijk wil zijn. En met de handvatten die Jaimy mij heeft meegegeven ben ik nog steeds bezig met afvallen. En dat zonder enige moeite. Ik had dit veel eerder moeten doen. Aan iedereen die twijfels heeft adviseer ik om gewoon een afspraak te maken.’

Hetty – ‘Ik was de gelukkige winnaar van de volledige hypnose sessie van Jaimy. Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover en was best zenuwachtig maar dit ging over zodra ik met Jaimy kennis maakte, Ik wil graag wat kilo’s kwijt en dankzij Strik je Geluk Hypnotherapie zijn de eerste 4,5 kilo n feit. Ik kan iedereen aanraden om onder hypnose te gaan als je gewicht wilt verliezen.’

Yvonne – ‘Het afvallen gaat goed, veel minder behoefte aan suiker en zoetigheid. Geen energiedrankje meer aangeraakt. Jaimy heeft de knop kunnen omzetten naar een gezondere leefstijl. Ik heb hierdoor meer energie en positiviteit gekregen! Ik kan het iedereen aanraden ergens mee worstelt.’

Debbie – ‘Zou het echt zo simpel zijn, vroeg ik me af. Paar hypnosessies en ik snoep niet meer (zoveel) waardoor ik eindelijk mijn streefgewicht bereik? Nou, zo simpel is het dus inderdaad! Super blij met het resultaat! Jaimy is niet alleen een vakvrouw met veel kennis, ook als persoon is ze een topper!’

Meer weten? 

Denk jij na het lezen van dit blog dat afvallen met hypnose voor jou de juiste manier is om voorgoed je streefgewicht te behouden? En ben je op zoek naar een traject waarmee je minimaal één kilo per week afvalt? Bekijk dan gauw mijn aanbod of plan een vrijblijvend belletje in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees meer

Jaimy Strik, hypnocoach helpt jou met afvallen. Zij toont een fles water gevuld met fruit en een glas water.

Hi! Ik ben Jaimy Strik

En ik ben no-nonsense hypnocoach die niet houdt van ellenlange trajecten en ingewikkelde restricties, maar wel van succesvolle transformaties die passen bij wie je bent.

Benieuwd waarom het je niet lukt om af te vallen?

In mijn e-book lees je welke drie hypnoses jouw afvalproces tegenhouden én hoe je die blokkades kunt doorbreken.

Klaar voor een gezond leven zonder restricties?