Lukt afvallen niet?

Gratis E-book

In mijn nieuwste e-book lees je welke drie eye-openers jouw afvalproces tegenhouden én hoe je die blokkades kunt doorbreken.

Jaimy strik hypnocoach

Wil jij stoppen met jojo-en en op je streefgewicht blijven?

Laat dan hier je e-mailadres achter en ontvang mijn e-book met 3 eye-openers die jou helpen afvallen.

Jaimy Strik houdt een fles en glas water vast. E-book: Waardoor jij niet blijvend afvalt.

Cadeautje

Aanhalingstekens

Zij gingen jou voor…

Reviews

Recensie van Jaimy Strik door Kim van Oss: Mega fijne ervaring gehad bij Jaimy. Ben door de hulp van Jaimy, haar BESEM-methode van mijn verslaving afgekomen (cola & suikers). Hierdoor mijn laatste kilo’s eindelijk kwijt geraakt! Echte aanrader!!

Mega fijne ervaring gehad bij Jaimy. Ben door de hulp van Jaimy, haar BESEM-methode van mijn verslaving afgekomen (cola & suikers). Hierdoor mijn laatste kilo’s eindelijk kwijt geraakt! Echte aanrader!!

Kim van Oss

Recensie van Jaimy Strik door Hanneke van Beekum: met de handvatten die Jaimy mij heeft meegegeven ben ik nog steeds bezig met afvallen. En dat zonder enige moeite.
Na de eerste behandeling had ik al geen behoefte meer aan zoet en chocolade. Dat had ik nog nooit gehad! Tijdens de gesprekken met Jaimy wist ik steeds weer meer tot diegene te komen die ik eigenlijk wil zijn. En met de handvatten die Jaimy mij heeft meegegeven ben ik nog steeds bezig met afvallen. En dat zonder enige moeite.

Hanneke van Beekum​

Recensie van Jaimy Strik door Debbie Nabuurs: Paar hypnosesessies, aan de slag met de BESEM-methode en ik snoep niet meer (zoveel) waardoor ik eindelijk mijn streefgewicht bereik

Zou het echt zo simpel zijn, vroeg ik me af. Paar hypnosesessies, aan de slag met de BESEM-methode en ik snoep niet meer (zoveel) waardoor ik eindelijk mijn streefgewicht bereik? Nou, zo simpel is het dus inderdaad! Super blij met het resultaat! Jaimy is niet alleen een vakvrouw met veel kennis, ook als persoon is ze een topper!

Debbie Nabuurs

Mijn naam is Jaimy Strik

En ik ben no-nonsense hypnocoach die niet houdt van ellenlange trajecten en ingewikkelde restricties, maar wel van succesvolle transformaties die passen bij wie je bent. De afgelopen jaren heb ik tal van strikte diëten gevolgd, maar nooit met succes afgerond. Ik verlangde naar balans, een opgeruimd koppie, een strak lijf, bakken met energie maar vertikte het nooit meer een pizza te mogen eten en altijd maar rekening te houden met mijn gewicht. Want… waarom kunnen we het niet allemaal hebben?

Juist. Het is oneerlijk dat vrouwen altijd maar het gevoel hebben dat het niet allemaal kan. Het is oneerlijk dat ze het idee hebben dat ze niet afvallen als ze zo nu en dan een donut eten. Het is oneerlijk dat ze het idee hebben dat ze nooit kunnen sporten omdat ze zichzelf niet als belangrijk zien. En dat… Dat is exact de reden dat ik vrouwen help afvallen met hypnotherapie zodat ze én een betere versie van zichzelf zijn én tegelijkertijd het leven leiden dat ze willen leiden.

Jaimy Strik afvallen coaching besem-weekend
Levensstijl veranderen

Lukt afvallen niet? Stop met jojo-en en bereik en behoud ein-de-lijk je streefgewicht.