Ontspan aan de drukte van alledag

Loop de Walk of Wisdom tijdens de wandelweek
Walk of wishdom wandelweek

Benieuwd of de Wandelweek wat voor jou is?

Lees even verder en bedenk of jij je hierin herkent...

Steeds meer merk je dat je aan het eind van je Latijn bent. Je bent moe, futloos en zit niet lekker in je vel. Het is hoog tijd dat je even een stapje terugneemt en voor jezelf kiest, maar door de drukte van alledag kom je daar niet aan toe. Je leeft op de automatische piloot waardoor je geen ruimte voelt om te werken aan jezelf zodat je gelukkiger en gezonder door het leven gaat. En daar baal je van. Je verlangt immers naar meer rust in je koppie, een fitter lijf en bent zó toe aan een weekje die in het teken staat van jou. 

Een week waarin je met je lichaam en geest aan de slag gaat zodat je weer lekker in je vel gaat zitten. Ofwel: een wandelweek waarin je – samen met mij – de Walk of Wisdom loopt door de prachtige natuur.Tijdens de wandelweek lopen we maar liefst 136 km in 8 dagen. Dat doen we met een klein groepje van vrouwen die het aandurfde om een week voor zichzelf te kiezen. We praten, we lachen, we huilen en we zetten doelen. 

Doelen die jij nodig hebt om een gezondere, gelukkigere en fittere versie van jezelf te horen. En daar help ik je – vanuit mijn ervaring als hypnocoach – natuurlijk mee. Ik begeleid je waar nodig, maar laat je met rust als je daar behoefte aan hebt. Gedurende de week staat de BESEM-methode centraal en leer ik je alle ins- en outs om af te vallen en een gezonde levensstijl te creëren én te behouden.

Dit houdt de Wandelweek onder andere in...

  • Openingsceremonie in de Stevenskerk
  • Baden in de Bisonbaai dat het zuiver maken van je intenties symboliseert 
  • Mediteren op Duivelsberg in Groesbeek
  • Stiltewandeling in het Reichswald in Duitsland
  • Ademcoaching op de Mookerheide
  • Lapjes hangen in de koortsboom op de Haterse Vennen
  • Wandeling met koptelefoon in het Emmausklooster in Velp
  • 7 overnachtingen in een inspirerende B&B

Binnenkort vindt de allereerste editie plaats

Een kleine sfeerimpressie...

In 2021 liep ik -samen met mijn stiefvader- de Walk of Wisdom. Een eigentijdse Pelgrimsroute van 136 km. Een wandeltocht die begint in de Stevenkerk en daar ook weer eindigt. Een prachtige route door Gelderland, Brabant en zelfs een stukje Duitsland.

Ik had het wandelvirus al even te pakken en werd door deze tocht alleen maar aangewakkerd. Ik wandelde een week lang met mijn stiefvader en ontdekte hoe mooi Nederland wel niet kan zijn. En werd geïnspireerd door onze gesprekken en vooral ook door de stiltes die we lieten vallen.

Lunchen op een glooiende heuvel, rusten bij een kabbelend beekje en marsliederen zingen terwijl we omgeven waren door uitgestrekte weilanden. Daar is het idee ontstaan van de Wandelweek.

Nog even over de Walk of Wisdom

Tijdens de wandelweek lopen we de zogeheten Walk of Wisdom: een prachtige en groene pelgrimsroute van zo’n 136 km. Dat doe je niet zomaar. Een pelgrimsroute loop je met een persoonlijk doel. Op zoek naar meer vertrouwen? Rust? Of juist energie? Voorafgaand aan de wandelweek gaan we in gesprek om erachter te komen waar je naar verlangt en wat je nodig hebt om gezonder en gelukkiger te leven. Álles om ervoor te zorgen dat je energieker, fitter en gelukkiger de wandelweek afsluit dan dat je ‘m begon.

online afvalprogramma
hypnocoach Jaimy Strik in gesprek met een klant, die zij helpt met afvallen.

Doe je mee?

Als eerste weten wanneer de eerste Wandelweek plaatsvindt? Laat hieronder (vrijblijvend) je mailadres achter en ik houd je op de hoogte.