PREMIUM-traject

(levensstijl veranderen) ‘Van ongezond en ongelukkig naar strak en lekker in je vel’

Wil je schoon schip maken, oude gewoontes achter je laten en een betere versie van jezelf worden?

Maak je klaar om je levensstijl te veranderen!

Mijn naam is Jaimy Strik. En ik ben no-nonsense hypnocoach

Vraag jezelf eens af…

Zit je momenteel goed in je vel? Ga je gelukkig door het leven? En ben je blij met je lijf en je gewicht? Ik durf te wedden dat dit confronterende vragen voor je zijn. Je moet ze immers – en corrigeer me als dat niet zo is – stuk voor stuk beantwoorden met ‘nee’. De harde realiteit is namelijk dat je onzeker bent, weinig energie hebt en niet wil zijn wie je wilt zijn.

Je voelt aan alles dat je niet bent wie je wilt zijn en dat maakt je gefrustreerd, moedeloos en verdrietig. Want je wilt zó graag goed in je vel zitten, weer stralen en geloven in jezelf. Zodat je trots bent op wie je bent en vol geluk door het leven gaat. Maar helaas… hoe vaak je ook probeert die knop om te zetten en hoe vaak je het lukt je niet… Simpelweg omdat je niet weet waar je moet beginnen en je langzaam de hoop verliest…

Aanhalingstekens

Kies voor jezelf

alleen zo ben je wie je wilt zijn

Het is tijd voor een bezem door je leven en je levensstijl te veranderen...

Zodat je álles waar je ongelukkig van wordt vervangt voor álles waar je gelukkig van wordt.

Dus ben jij klaar met…

 • Jojo-en in je gewicht
 • Ongezonde eetgewoontes
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Een futloos gevoel

En juist klaar voor...

 • Het veranderen van je levensstijl
 • Het bereiken én behouden van je streefgewicht
 • Een gebalanceerd eetpatroon
 • Vertrouwen en geloof in jezelf
 • Een energiek en fit gevoel
Aanhalingstekens

Zij gingen jou voor…

Reviews

Hetty van der Heijden

Ik stond eerst wat sceptisch tegenover hypnose en was best zenuwachtig, maar dit ging over zodra ik met Jaimy kennis maakte. Wat een schat van een mens en o zo vakkundig!! Ik wilde graag wat kilo’s kwijt en dankzij Jaimy al zoveel kilo’s afgevallen. Ik kan iedereen aanraden om bij Jaimy met haar BESEM methode aan de slag te gaan. Het ging zo onwijs makkelijk en kreeg zoveel praktische tips die ik nu nog steeds toepas.

Hetty van der Heijden

Marieke van Beekum

Wat een transformatie heb ik bij Jaimy ondergaan. Dankzij haar BESEM methode ben ik ruim 60 kg kwijt geraakt. Ik ben bij haar het PREMIUM traject aangegaan. Keukenkastje uitgemest en alle troep eruit gegooid. Samen naar de supermarkt waar ik etiketten heb leren lezen en nu eindelijk weet dat bewerkt voedsel niks doet voor mijn lijf en mijn hoofd. Ze heeft me gekoppeld aan Ineke Willems als Personal Trainer. Dankzij haar heb ik nu een lijf om trots op te zijn. En die VYTAL app is geweldig. Ik hoef niet meer te bedenken wat ik eet. Wat ik eet is nu uitgebalanceerd en ik heb nooit honger. En die hypnoses: Wauw!

Marieke van Beekum​

Recensie van Jaimy Strik door Hanneke van Beekum: met de handvatten die Jaimy mij heeft meegegeven ben ik nog steeds bezig met afvallen. En dat zonder enige moeite.

Na de eerste behandeling had ik al geen behoefte meer aan zoet en chocolade. Dat had ik nog nooit gehad! Tijdens de gesprekken met Jaimy wist ik steeds weer meer tot diegene te komen die ik eigenlijk wil zijn. En met de handvatten die Jaimy mij heeft meegegeven ben ik nog steeds bezig met afvallen. En dat zonder enige moeite.

Hanneke van Beekum​

Vraag jezelf dan opnieuw af...

Wil je weer goed in je vel zitten? Weer gelukkig door het leven gaan? Blij zijn met je lijf en gewicht? En je levensstijl veranderen? Gun het jezelf dan om te gaan voor degene die je graag wilt zijn. Zodat je weer met geluk en een grote glimlach door het leven danst. Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om een gezond en gelukkig leven te creëren. Twaalf weken lang sta ik aan je zijde, begeleid ik je en zetten we samen met professionals alles op alles om jou voor eens en altijd de gelukkigste en gezondste versie van jezelf te geven.

PREMIUM-TRAJECT

Van ongezond en ongelukkig naar simpelweg gezond en gelukkig

Een uniek en bewezen programma van 12 weken voor iedere ambitieuze vrouw die met een sterke mindset voorgoed haar levensstijl wil veranderen zodat ze die overtollige kilo’s kwijtraakt.

Met mijn premium-traject ‘Van ongezond en ongelukkig naar strak en lekker in je vel’ haal je namelijk de bezem door je leven en begin je met schone lei aan een gezond en gelukkig leven. Maar liefst 12 weken lang gaan we aan de slag met álles wat je nodig hebt om tot een betere versie van jezelf te komen. 

We pakken niet alleen je ongezonde eetgewoonten aan, maar gaan ook aan de slag met pijlers als slapen, mindset, energie en bewegen waardoor je niet langer zult vervallen een ongezonde en ongelukkige versie van jezelf. Want geloof me: enkel met een integrale aanpak waarin jij centraal staat wordt je de droom van je eigen leven. Het is tijd voor jou, en dat mag iedereen weten.

online afvallen
Coach afvallen

Een impressie van het PREMIUM-traject...

Dit staat je te wachten..

 • Een 12-weken-programma
 • Een hypnocoach, personal trainer en een styliste die voor je klaar staan
 • Een middag shoppen voor een nieuwe garderobe
 • Een middag naar de kapper en visagist
 • Een fotoshoot
 • Toegankelijke sportschema’s
 • Gezond en lekkere VYTAL App eetschema
 • Verschillende energie-en slaaptechnieken
 • Diverse hypnoses
 • Toegang tot een online community
 • Twee wekelijks een live Q&A
 • Twaalf afspraken van 4 uur (let op: voor afspraken buiten een straal van 50 km worden extra kosten berekend)

Investering