Online afvallen

Online afvalprogramma 'Van startgewicht naar streefgewicht in 12 weken'

Ben jij klaar om voorgoed lekker in je vel te zitten? Start met online afvallen.

online afvalprogramma

Lees met me mee en bedenk of jij dit bent…

Al zolang je je kan heugen worstel je met je gewicht. Je hebt tal van diëten en online afvalprogramma’s geprobeerd, maar iedere keer weer eindig je op je startgewicht. Het lukt je immers niet om een gezonde leefstijl te creëren die past bij wie je bent en wat je wilt. En daar baal je flink van. Diep van binnen verlang je namelijk naar een gezondere en fittere versie van jezelf. Al jaren droom je ervan dat je die ene spijkerbroek van vroeger weer past en weer met zekerheid over straat durft te lopen. De harde realiteit is echter dat ‘t tot nu toe bij een droom is gebleven.

Je vraagt je dan ook gefrustreerd af: ‘Gaat het me ooit lukken om lekker in m’n vel te zitten?’

In feite heb je twee keuzes...

Je kunt besluiten om vast te blijven zitten in die eindeloze cirkel van diëten waarbij je aan het einde van de streep steevast weer aan het jojo-en bent in je gewicht. 

Of… 

Je kiest ervoor om ein-de-lijk voor jezelf te kiezen en besluit handvatten aan te nemen zodat je voorgoed lekker in je vel zit en met een gezonde dosis zelfvertrouwen je leven leidt.

Aanhalingstekens

Enkel met de knop om behaal je resultaten

Herken jij je hierin?

 • Je struggelt al je hele leven met je gewicht
 • Je hebt al tal van diëten gevolgd zonder succes
 • Je bent bang dat je nooit je streefgewicht zal vasthouden
 • Je ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet meer wat je nou wel en niet moet doen om kilo’s kwijt te raken
 • Je hebt de hoop verloren omdat je nog nooit een leefstijl hebt gevonden die je met gemak kan volhouden

Ik wil starten met online afvallen en ik weet dat ‘Van startgewicht naar streefgewicht in 12 weken’ op mijn lijf geschreven is.

Aanhalingstekens zwart

Reviews

Zij gingen jou voor met online afvallen...

Recensie van Jaimy Strik door Kim van Oss: Mega fijne ervaring gehad bij Jaimy. Ben door de hulp van Jaimy, haar BESEM-methode van mijn verslaving afgekomen (cola & suikers). Hierdoor mijn laatste kilo’s eindelijk kwijt geraakt! Echte aanrader!!

Mega fijne ervaring gehad bij Jaimy. Ben door de hulp van Jaimy, haar BESEM-methode van mijn verslaving afgekomen (cola & suikers). Hierdoor mijn laatste kilo’s eindelijk kwijt geraakt! Echte aanrader!!

Kim van Oss

Recensie van Jaimy Strik door Hanneke van Beekum: met de handvatten die Jaimy mij heeft meegegeven ben ik nog steeds bezig met afvallen. En dat zonder enige moeite.
Na de eerste behandeling had ik al geen behoefte meer aan zoet en chocolade. Dat had ik nog nooit gehad! Tijdens de gesprekken met Jaimy wist ik steeds weer meer tot diegene te komen die ik eigenlijk wil zijn. En met de handvatten die Jaimy mij heeft meegegeven ben ik nog steeds bezig met afvallen. En dat zonder enige moeite.

Hanneke van Beekum​

Recensie van Jaimy Strik door Debbie Nabuurs: Paar hypnosesessies, aan de slag met de BESEM-methode en ik snoep niet meer (zoveel) waardoor ik eindelijk mijn streefgewicht bereik

Zou het echt zo simpel zijn, vroeg ik me af. Paar hypnosesessies, aan de slag met de BESEM-methode en ik snoep niet meer (zoveel) waardoor ik eindelijk mijn streefgewicht bereik? Nou, zo simpel is het dus inderdaad! Super blij met het resultaat! Jaimy is niet alleen een vakvrouw met veel kennis, ook als persoon is ze een topper!

Debbie Nabuurs

Klaar voor een gezond, gelukkig en energiek leven?

In mijn online afvalprogramma geef ik je alle handvatten die je nodig hebt om met een sterke mindset af te vallen zodat je zelfverzekerd en vol energie je leven kunt leiden. Zeg gedag tegen de ongezonde, gefrustreerde en onzekere versie van jezelf en verwelkom juist een gelukkigere en gezondere versie.

Van startgewicht naar streefgewicht in 12 weken

Een uniek en bewezen online afvalprogramma van 12 weken voor iedere ambitieuze vrouw die met een sterke mindset voorgoed die overtollige kilo’s kwijt wil raken.

Geen tijd om te werken aan een gezondere en gelukkigere versie van jezelf? Da’s geen excuus met dit online afvalprogramma. Geheel in je eigen tijd ga je aan de slag met mijn succesvolle BESEM-methode waarmee je met gemak één kilo per week verliest en weer lekker in je vel gaat zitten. Aan de hand van vijf pijlers – bewegen, eten, slapen, energie en mindset – geef ik je alle handvatten die je nodig hebt om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

online afvalprogramma
Levensstijl veranderen

Investering

Voor maar € 497,- staat dit je te wachten..

 • Een online afvalprogramma van 12 weken
 • Toegankelijke sportschema’s
 • Gezond en lekker VYTAL App eetschema
 • Verschillende energie- en slaaptechnieken
 • Diverse mp3-hypnoses
 • Toegang tot een online community
 • Tweewekelijks een live Q&A
 • Wekelijkse modules
Aanhalingstekens

Twijfel je nog?

Reviews

Bekijk dan hieronder de ervaring van Randy. Met hypnose én de BESEM-methode verlangde zij in een korte periode al minder naar snoep.

Video afspelen