Afvallen onder begeleiding

‘Van startgewicht naar streefgewicht in 12 weken’

Ben je toe aan een gezond en gelukkig leven? Kies dan voor afvallen onder begeleiding.

lekker in je vel zitten

Herken jij dit?

Jaar in jaar uit begin je vol goede moed aan een dieet en ben je vastberaden voor eens en altijd die overtollige kilo’s kwijt te raken. Maar hoe goed je ook van start gaat en hoe snel je die eerste kilo’s ook verliest, langzaam glijdt de grip op een gezonde leefstijl door je vingers. Het lukt je niet die ongezonde gewoontes voorgoed achter je te laten en voelt je eenzaam en teleurgesteld. En dat frustreert je. 

Je wil zó graag lekker in je vel zitten, vol zekerheid je leven leiden maar toch lukt het je keer op keer niet die gezonde leefstijl vast te houden. Ondanks die talloze pogingen en bakken met motivatie. Kies daarom voor afvallen onder begeleiding en laat deze droom uitkomen.

Geloof me: het kwaad is nog niet geschied…

Als er iets is wat ik je wil vertellen is dat het verleden geen garantie biedt voor de toekomst. Sterker nog: je bent niet de enige die het ene naar het andere dieet heeft verslonden zonder resultaat. En je bent al helemaal niet de enige die momenteel niet lekker in haar vel zit, zó verlangt naar een fit en gezond lijf maar de hoop heeft opgegeven. 

Het enige verschil tussen jou en iemand anders is dat jij nú de keuze hebt om mij in te schakelen en te starten met afvallen onder begeleiding. Zodat je – zelfs als je het geloof in jezelf bent kwijtgeraakt – iedere dag in de spiegel kijkt en denkt: ‘Ik ben een gezonde en gelukkige versie van mezelf en ben blij met wie ik ben.’

Haal die bezem door je leven

Aanhalingstekens

en maak je klaar voor een gezond en gelukkig leven

Klaar om die knop om te zetten? Start met afvallen onder begeleiding

Mijn 1:1 begeleiding ‘Van startgewicht naar streefgewicht in 12 weken’ is exact wat jij nodig hebt om je doelen te behalen. Maar liefst 12 weken lang ga je afvallen onder begeleiding in vijf 1-op 1-sessies naar een gezondere, gelukkigere en betere versie van jezelf. 

In mijn praktijk zoomen we in op jouw specifieke belemmerende patronen en lever ik maatwerk. Daarnaast geef ik je alle handvatten die je nodig hebt om nu wel voorgoed die overtollige kilo’s te verliezen. We gaan niet alleen aan de slag met gezonde voeding, maar ook met bewegen, slapen, energie en mindset. Vijf pijlers die stuk voor stuk van cruciaal belang zijn om minimaal één kilo per week af te vallen.

Aanhalingstekens zwart

Zij gingen jou voor…

Reviews

Recensie van Jaimy Strik door Kim van Oss: Mega fijne ervaring gehad bij Jaimy. Ben door de hulp van Jaimy, haar BESEM-methode van mijn verslaving afgekomen (cola & suikers). Hierdoor mijn laatste kilo’s eindelijk kwijt geraakt! Echte aanrader!!

Mega fijne ervaring gehad bij Jaimy. Ben door de hulp van Jaimy, haar BESEM-methode van mijn verslaving afgekomen (cola & suikers). Hierdoor mijn laatste kilo’s eindelijk kwijt geraakt! Echte aanrader!!

Kim van Oss

Recensie van Jaimy Strik door Hanneke van Beekum: met de handvatten die Jaimy mij heeft meegegeven ben ik nog steeds bezig met afvallen. En dat zonder enige moeite.
Na de eerste behandeling had ik al geen behoefte meer aan zoet en chocolade. Dat had ik nog nooit gehad! Tijdens de gesprekken met Jaimy wist ik steeds weer meer tot diegene te komen die ik eigenlijk wil zijn. En met de handvatten die Jaimy mij heeft meegegeven ben ik nog steeds bezig met afvallen. En dat zonder enige moeite.

Hanneke van Beekum​

Recensie van Jaimy Strik door Debbie Nabuurs: Paar hypnosesessies, aan de slag met de BESEM-methode en ik snoep niet meer (zoveel) waardoor ik eindelijk mijn streefgewicht bereik

Zou het echt zo simpel zijn, vroeg ik me af. Paar hypnosesessies, aan de slag met de BESEM-methode en ik snoep niet meer (zoveel) waardoor ik eindelijk mijn streefgewicht bereik? Nou, zo simpel is het dus inderdaad! Super blij met het resultaat! Jaimy is niet alleen een vakvrouw met veel kennis, ook als persoon is ze een topper!

Debbie Nabuurs

Dus ben jij klaar om…

 • Voorgoed je overtollige kilo’s te verliezen 
 • Slechte eetgewoontes voor eens en altijd achter je te laten
 • Gedag te zeggen tegen futloosheid en weinig energie
 • Niet langer onzeker te zijn over je lijf

Kies dan voor afvallen onder begeleiding!

1:1 BEGELEIDING

Van startgewicht naar streefgewicht in 12 weken

Een uniek en bewezen programma van 12 weken voor iedere ambitieuze vrouw die met een sterke mindset voorgoed die overtollige kilo’s kwijt wil raken. 

Na al die jaren van hopeloos diëten zonder duurzaam resultaat, is het tijd om jezelf een andere aanpak te gunnen. Een integrale aanpak aan de hand van mijn unieke BESEM-methode waarmee je niet alleen een strakker lijf krijgt, maar je ook meer energie ervaart, beter slaapt, vertrouwen krijgt in jezelf en bewegen leuk gaat vinden. Klinkt als een utopie? Kan best, maar ik durf te wedden dat jij die droom binnenkort leeft.

Jaimy Strik - Afvallen onder begeleiding
hypnocoach Jaimy Strik in gesprek met een klant, die zij helpt met afvallen.

Dit staat je te wachten..

 • Een 12-weken-programma
 • Toegankelijke sportschema’s
 • Gezond en lekker VYTAL App eetschema
 • Verschillende energie-en slaaptechnieken
 • Diverse hypnoses
 • Toegang tot een online community
 • Tweewekelijks een live Q&A
 • Vijf 1:1 sessies van 1,5 uur

Investering

Twijfel je nog?

Reviews

Aanhalingstekens

Bekijk hieronder het verhaal van Kim die met hypnose én de BESEM-methode van haar suikerverslaving en zwangeschapskilo’s afkwam. 

Testimonial Jaimy Strik