Klaar om de bezem door je leven te halen en weer lekker in je vel te zitten ?

De afgelopen jaren heb ik met mijn diensten al meer dan 350 vrouwen begeleid in hun reis naar een leven waarin ze zich zelfverzekerd, mooi en energiek voelen. Hoe ze dat leven hebben bereikt? Door het volgen van een traject dat het beste bij hen en hun wensen past. Benieuwd wat dat voor jou betekent?

Dat snap ik. Ik weet namelijk dat je verlangt naar een betere versie van jezelf. Eentje waarop je trots bent op wie je bent. En dus is het de hoogste tijd dat je die overtollige kilo’s verliest en aan jezelf gaat werken. Dit keer écht; dit keer blijvend. Geen quick fix, geen halfbakken werk maar een integrale aanpak waardoor je weer lekker in je vel gaat zitten. En dat? Dat is exact waarmee je aan de slag gaat als je besluit de bezem door je leven te halen met mijn unieke BESEM-methode.

Werkwijze

Zo gaan we samen te werk en ga je weer lekker in je vel zitten

01

Wat past er bij jou?

Je kiest de manier van begeleiding die bij je past: een online training, 1 op 1 begeleiding of bijvoorbeeld mijn PREMIUM-traject. Welke manier je ook kiest, lekker in je vel zitten ga je sowieso. 

02

De bezem door je leven

We halen stap voor stap de bezem door jouw leven pakken niet alleen eten, maar ook bewegen, slaap, energie en mindset aan, zodat je voor eens en voor altijd je streefgewicht blijft behouden en iedere dag vol frisse energie leeft.

03

Jij blijft op je streefgewicht

Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om met een sterke mindset af te vallen zodat je zelfverzekerd en vol energie je leven kunt leiden. Zeg gedag tegen de ongezonde, gefrustreerde en onzekere versie van jezelf en verwelkom juist een een gelukkigere en gezondere versie.

Een uniek en bewezen programma van 12 weken voor iedere ambitieuze vrouw die met een sterke mindset voorgoed die overtollige kilo’s kwijt wil raken.

Geen tijd om te werken aan een gezondere en gelukkigere versie van jezelf? Da’s geen excuus met dit online programma. Geheel in je eigen tijd ga je aan de slag met mijn succesvolle BESEM-methode waarin je met gemak een kilo per week verliest. Het resultaat? Weer lekker in je vel zitten. Aan de hand van vijf pijlers – bewegen, eten, slapen, energie en mindset – geef ik je alle handvatten die je nodig hebt om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

Zelf aan de slag met de online training

Mijn diensten

Zelfstandig, maar mét begeleiding

Ik ben jouw stok achter de deur én cheerleader, terwijl je zelf aan de slag gaat.

1

Wat past er bij jou?

‘Van startgewicht naar streefgewicht in 12 weken’

Maar liefst 12 weken lang begeleid ik je in vijf 1 op 1-sessies naar een gezondere, gelukkigere en betere versie van jezelf. Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om nu wel voorgoed die overtollige kilo’s te verliezen. We gaan niet alleen aan de slag met gezonde voeding, maar ook met bewegen, slapen, energie en mindset. Vijf pijlers die stuk voor stuk van cruciaal belang zijn om minimaal een kilo per week af te vallen.

2

BESEM-weekend

Een weekend compleet in het teken van jezelf…

Tijdens het BESEM-weekend krijg je handvatten voor een gelukkig en gezond leven. Je geniet van wandelingen in de prachtige natuur, krijgt hulp van professionals en hebt mooie gesprekken met andere deelnemers. Na het weekend ben je klaar voor een betere versie van jezelf. Het is tijd om aan de slag te gaan met je geest en lijf zodat je vol energie en zelfvertrouwen je leven kunt leiden.

Helemaal ontzorgd met mijn VIP-diensten

1

Wandelweek

‘Van startgewicht naar streefgewicht in 12 weken’

Maar liefst 12 weken lang begeleid ik je in 5 1 op 1-sessies naar een gezondere, gelukkigere en betere versie van jezelf. Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om nu wel voorgoed die overtollige kilo’s te verliezen. We gaan niet alleen aan de slag met gezonde voeding, maar ook met bewegen, slapen, energie en mindset. Vijf pijlers die stuk voor stuk van cruciaal belang zijn om minimaal een kilo per week af te vallen.

2

PREMIUM-traject

‘Van ongezond en ongelukkig naar strak en lekker in je vel’

Maar liefst 12 weken lang gaan we aan de slag met álles wat je nodig hebt om tot een betere versie van jezelf te komen. We pakken niet alleen je ongezonde eetgewoonten aan, maar gaan ook aan de slag met pijlers als slapen, mindset, energie en bewegen waardoor je niet langer zult vervallen een ongezonde en ongelukkige versie van jezelf. Want geloof me: enkel met een integrale aanpak waarin jij centraal staat wordt je de droom van je eigen leven. Het is tijd voor jou, en dat mag iedereen weten

Wil je weer lekker in je vel zitten, maar twijfel je welk traject er bij jou past?

Ik denk graag met je mee!