Benieuwd hoe ik je kan helpen?

In mijn gratis blogs lees je alles wat je wil weten om letterlijk en figuurlijk lekker in je vel te zitten.

online afvallen

Blogs

gezond-afvallen

Gezond afvallen

Gezond afvallen, wie wil dit nou niet? Want iedereen kan leven op een blaadje sla en liters water, maar wordt je daar gezonder van? Nee, zeker niet.

En tenslotte wil je dat de kilo’s eraf gaan en er ook vanaf blijven. En vooral niet in een jojo stand terecht komen. Waar je ook nog eens hormonen mee uit raken met alle gevolgen van dien. Ik moet er niet aan denken. Jij toch ook niet?!

Lees verder »
buikvet kwijtraken

Buikvet kwijtraken: 7 simpele tips

Buikvet kwijtraken staat in de top drie van de wensenlijst van mijn cliënten. Of je nu voller bent of een normaal postuur hebt. Dat shirtje of jurkje staat net iets mooier als dat knuffelrandje niet zichtbaar is. Hier zijn 7 simpele tips.

Lees verder »
Jaimy Strik - Afvallen onder begeleiding - besem methode

Eén kilo per week afvallen mét een iJzersterke mindset en vol vertrouwen? Maak kennis met mijn BESEM-methode

Wie mij al een tijdje volgt, heeft de term ‘BESEM-methode’ vast wel eens voorbij zien komen. En dat is niet gek. Vanuit mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van vrouwen in hun afvalreis, ontwikkelde ik een aantal jaar geleden de BESEM-methode. Een methode waarmee je werkt aan je algehele fysieke en mentale gesteldheid zodat je met gemak één kilo per week afvalt én je streefgewicht behoudt. Nieuwsgierig? In dit blog vertel ik er alles over.

Lees verder »
ervaringen afvallen hypnose

Hoe ervaren mensen afvallen onder hypnose? Een greep uit de reacties!

Als hypnocoach ben ik natuurlijk allesbehalve onpartijdig als het gaat om de resultaten van hypnose. Vanuit mijn ervaring met cliënten weet ik dat afvallen onder hypnose effect heeft, maar ik begrijp best dat ervaringen van bekende Nederlanders en ervaringsdeskundigen meer zeggen. En dus deel ik in dit blog diverse ervaringen over afvallen met hypnose van BN’ers: van Fajah Lourens tot Hannelore Zwitserlood. Ik hoop je op die manier een eerlijke en brede kijk te geven op afvallen onder hypnose. 

Lees verder »

Klaar voor voor een gezond leven zonder restricties?

Ik ben er voor al de vragen die je hebt!