Wil jij ook de succesformule voor regie over je leven in 1 dag?

”Ik kreeg zo onwijs veel handvatten.”

 

hypnotherapie afvallen

Op 17 maart 2023 vond de eerste Regie over je eigen leven in 1 dag plaats.

Yes, je leest het goed. Je hebt dit unieke event nét gemist.

Maar niet getreurd. Er komt een vervolg op deze compleet verzorgde dag vol interactie, hoge energie en happy vibes waarin jij verrijkt gaat worden met kennis en makkelijk toepasbare tools hoe jij letterlijk en figuurlijk de bezem door je leven haalt. Laat jezelf inspireren en het vuur in jezelf weer activeren zodat je energie nog meer mag gaan stromen. En je het gevoel hebt meer de regie over je eigen leven te ontvangen.

Volledig verzorgd en ontzorgd op een schitterende locatie van 10.00 tot 16.00 uur.

Schrijf je nu in voor de volgende Livedag

Als jij er klaar voor bent om je je beter te voelen, los van wat er in je leven gebeurt. Dat je rust in je hoofd ervaart, ondanks wat er in de wereld om je heen allemaal gebeurt. Dat je de kracht in jezelf (nog meer) voelt en je vanuit daar acties onderneemt in je dagelijkse leven.

Dat je je niet meer tegen laat houden door je eigen beperkende gedachten.

Neem regie over je eigen leven in 1 dag is uniek, door de manier waarop je wordt ondergedompeld in energie, humor en ongepolijste authenciteit.

Het omvat 5 pijlers waarmee jij weer balans vindt in je leven en een krachtige basis neerzet voor een gezonde lifestyle waardoor je regie neemt in je leven:

BESEM-methode bewegen

Bewegen

BESEM-methode eten

Eten

BESEM-methode slapen

Slapen

BESEM-methode energie

Energie

BESEM-methode mindset

Mindset

Jaimy Strik

Oprichter van de succesvolle BESEM methode, host het event en neemt je mee door de krachtige stappen van haar unieke life changing methode. Daarnaast heeft ze een aantal gastsprekers uitgenodigd die hun expertise op het gebied van Beweging, Breathwork, Hypnose en Slaap met jou gaan delen.

De sprekers voor het volgende event blijven nog even een verrassing. Dat ze stuk voor stuk toppers zijn in hun vakgebied staat al vast!

Neem-regie-over-je-leven-in-1-dag

Een kleine sfeerimpressie...

Het was een aangename zonnige dag die dag op 17 maart. Een mooie dag om een Livedag te draaien.

Eén voor één kwamen de deelnemers binnen en zochten nieuwsgierig en met goede zin een plekje in de zaal. De goodybags werden voor de laatste keer nagelopen. Ineens klok er: Lights, camera, action! Vanaf dat moment waren er alleen maar happy vibes, tal van eye-openers en mindblowing transformaties. 

Geniet van deze Aftermovie en laat jezelf vooral inspireren!

Ben jij bij de volgende Livedag?

Als eerste weten wanneer de volgende editie plaatsvindt? Laat hieronder (vrijblijvend) je e-mailadres achter en ik houd je op de hoogte.