Afvallen met een livedag

Wil jij ook de succesformule voor afvallen en dat leren tijdens een Live dag?

”Ik kreeg zo onwijs veel handvatten.”

 

Jaimy Strik, hypnocoach helpt jou met afvallen. Zij toont een fles water gevuld met fruit en een glas water.

Op 17 maart 2023 vond de eerste Live dag plaats.

Yes, je leest het goed. Je hebt dit unieke event nét gemist.

Maar niet getreurd. Er komt een vervolg op deze compleet verzorgde dag vol interactie, hoge energie en happy vibes waarin jij verrijkt gaat worden met kennis en makkelijk toepasbare tools hoe jij letterlijk en figuurlijk de bezem door je leven haalt om af te kunnen vallen. Tijdens deze Live dag laat jij jezelf inspireren en het vuur in jezelf weer activeren zodat eindelijk af gaat vallen met de juiste handvatten. En je het gevoel hebt eindelijk in controle te zijn met die gezonde leefstijl die er voor nodig is om de kilo’s eraf te krijgen en weer lekker in je vel te zitten.

Volledig verzorgd en ontzorgd op een schitterende locatie van 10.00 tot 16.00 uur.

Schrijf je nu in voor de volgende Live dag!

Heb jij alle diëten en middelen al geprobeerd om af te vallen en ben jij elke keer weer in die jojo cirkel terecht gekomen?

Dan ben jij er klaar voor om nu eindelijk eens een methode te leren waar je kilo’s mee afvalt én ze er ook vervolgens afhoudt. Maak kennis met de BESEM-methode. En dat allemaal in 1 Live dag!

De BESEM-methode omvat 5 pijlers waarmee jij weer balans vindt in je leven en een krachtige basis neerzet voor een gezonde lifestyle waardoor de kilo’s op een gezonde en verantwoorde manier kwijtraakt. Geen pillen, poeders of shakes, maar echt terug naar de basis waarmee je een gezonde leefstijl creëert. Eentje die je wel volhoudt en jou het leven en het figuur geeft waar jij zo naar verlangt.

BESEM-methode bewegen

Bewegen

BESEM-methode eten

Eten

BESEM-methode slapen

Slapen

BESEM-methode energie

Energie

BESEM-methode mindset

Mindset

Jaimy Strik

Oprichter van de succesvolle BESEM-methode, host het event en neemt je mee door de krachtige stappen van haar unieke life changing methode. Daarnaast nodigt ze een aantal gastsprekers uit die hun expertise op het gebied van Beweging, Eten, Slapen, Energie en Mindset met jou delen. 

Simpele handvatten en makkelijk toepasbare technieken om datgene te bereiken wat jij wilt. Jouw streefgewicht op de weegschaal zien staan en trots naar jezelf in de spiegel kijken als de kilo’s eraf gaan. 

De sprekers voor het volgende event blijven nog even een verrassing. Dat ze stuk voor stuk toppers zijn in hun vakgebied staat al vast!

Neem-regie-over-je-leven-in-1-dag

Een kleine sfeerimpressie van afvallen met een livedag...

Het was een aangename zonnige dag die dag op 17 maart. Een mooie dag om een Livedag te draaien.

Eén voor één kwamen de deelnemers binnen en zochten nieuwsgierig en met goede zin een plekje in de zaal. De goodybags werden voor de laatste keer nagelopen. Ineens klok er: Lights, camera, action! Vanaf dat moment waren er alleen maar happy vibes, tal van eye-openers en mindblowing transformaties. 

Geniet van deze Aftermovie en laat jezelf vooral inspireren!

Ben jij bij de volgende Livedag?

Als eerste weten wanneer de volgende editie plaatsvindt? Laat hieronder (vrijblijvend) je e-mailadres achter en ik houd je op de hoogte.